Wie zijn wij

Met een vernieuwende aanpak denken wij mee in technische oplossingen die bijdragen aan een duurzame en leefbare samenleving.

Wij geloven dat investeren in kwaliteit, innovatie en een sterk team ons als organisatie toekomstbestendig maakt. Wij willen op een verantwoorde en maatschappelijke wijze een winstgevende groei realiseren en met ons bedrijf tot de besten van de markt behoren. Wij doen dit vanuit onze kernwaarden: commitment, eerlijkheid, plezier, loyaliteit en anders durven zijn.
 
De kracht van ons bedrijf zit in de betrokkenheid van de mensen die er werken. Door samenwerking bereiken wij technisch hoogwaardige oplossingen.

Iets wat we nog nooit hebben gedaan is voor ons geen belemmering, het is een uitdaging om te doen! 

DWT installatiegroep BV is een middelgroot installatie bedrijf met 140 medewerkers. Gespecialiseerd in de volgende markten:

  • Bedrijfspanden
  • Kantoren
  • Gezondheidszorg
  • Hotels 
  • Recreatiebedrijven
  • Seriematige woningbouw

We kijken naar de investering, energieverbruik en exploitatiekosten op lange termijn. We benaderen als totaalinstallateur projecten integraal. met onze expertise nemen we deel aan bouwteams of ondersteunen we architecten, aannemers en andere bouwpartners bij het maken van de juiste keuzes voor gebouwgebonden installaties.

KTB Klimaattechniek Brabant BV

Per 1-1-2018 is KTB een onderdeel van de DWT installatiegroep geworden. Het specialisme van KTB is het onderhoud, vervangen en verduurzamen van werktuigbouwkundige installaties. De combinatie met DWT installatiegroep zorgt ervoor dat we een professioneel aanbod hebben voor de energietransitie in de utiliteitsmarkt.

Een samenwerking op maat

Ons team staat voor u klaar om u te helpen naar de juiste oplossing voor uw maatwerk vraagstuk