Bijeenkomstgebouwen
Focus op duurzaamheid en gezondheid

Veel techniek in één ruimte. Ook daar deinzen wij niet voor terug. Met respect voor iedere situatie hebben wij al meerdere projecten in deze branche gerealiseerd. Dit maakt ons een betrouwbare, ervaren partner.

Binnen DWT installatiegroep staat de specialisatie zorg altijd voor u klaar. Zorgvuldige ontwerpen en goede voorbereiding brengen ons altijd bij het juiste resultaat. Dankzij onze duidelijke communicatie met de gebruikers kunnen wij u garanderen dat de technische oplossing van toegevoegde waarde zal zijn.

Duurzaamheid

Met een scherp oog kijken wij naar het energieverbruik en de onderhoudskosten. Binnen deze productgroep zijn ook de milieu-eisen en het verkrijgen van subsidies belangrijke aandachtspunten. Op gedreven wijze vliegen wij deze onderdelen van het proces voor u aan.

De zeven punten waarmee DWT zich onderscheidt: 

  1. Een totaalpakket aan installaties: één aanspreekpunt voor deskundig advies en voor de uitvoering van installatiewerk.
  2. Monteurs die pas tevreden zijn als u dat bent en die hun werk snel, schoon en keurig afwerken.
  3. Uiterst gunstige prijs-kwaliteit verhoudingen.
  4. Een eigen ontwerpafdeling voor projecten die in 3-D (BIM) het ontwerp maakt.
  5. De certificeringen, onder andere: VCA* KOMO BRL 6000, NCP erkend brandmeldinstallateur en STEK.
  6. Gekwalificeerd en gemotiveerd personeel
  7. Een eigen servicedienst die vanuit twee servicepunten altijd voor u klaar staat.

DWT installatiegroep levert vakmensen. Mensen die plezier hebben in hun werk. Die tevreden relaties opbouwen én onderhouden. Een instelling die werkt en het comfort levert dat u zoekt!

Array

Realisatie

Het uitvoeren van de energiebesparende maatregelen kan veel eisen van de omgeving, in sommige gevallen moeten plafonds open of moeten er sparingen worden geboord. Ons team is gespecialiseerd in het uitvoeren van deze maatregelen en zoekt dan ook oplossingen om de overlast tot het minimum te beperken.

Array

(BIM) Bouwteam

Wij staan voor u klaar, van A tot Z. Dat is onze kracht. Vanaf het begin participeren wij in de voorbereidende studiegroep en stellen we onze jarenlange ervaring en vakbekwame mensen ter beschikking aan het bouwteam.

Array

Installatieadvies

Eenvoud, transparantie en vertrouwen. Dat is waar wij ons op richten wanneer wij u voorzien van installatieadvies. Klantwaarde staat daarbij altijd voorop.

Een samenwerking op maat

Ons team staat voor u klaar om u te helpen naar de juiste oplossing voor uw maatwerk vraagstuk

Array

Elektrotechniek

De juiste installatiekeuze in uw bouwproces

Array

Klimaat installaties

Het ideale werk- en leefklimaat

Array

PV Installaties

Duurzaam en energiezuinig

Array

Verlichting

Een aangename sfeer

Meer bijeenkomstgebouwen

Revitalisatie Crematorium Zegestede

lees meer

Afscheidslocatie ‘De Vier Jaargetijden’ te Roosendaal

lees meer