Met passie
voor techniek

"Samenwerken met DWT installatiegroep voelt als vier handen op één buik." Aldus Wim de Jonge van Hanse Staalbouw.
Zo, ons doel is bereikt.

De afgelopen jaren hebben we diverse projecten mogen uitvoeren voor toonaangevende bedrijven. Van horecapanden tot kantoren en van seriematige woningbouw tot hotels.

Ook uw project vliegen onze hoogopgeleide, professionele medewerkers met veel enthousiasme aan. De juiste installaties zijn immers onmisbaar.

Continue betrokkenheid

Vanaf begin tot eind zijn wij betrokken bij uw project. Ons bouwteam coördineert de complete technische uitvoering, de budgetcontrole en de werkplanning. Uiteraard samen met u.

Ook gedurende het project zorgen wij voor voortdurende bijsturing. Een werkwijze die u waardevolle tijd en veel geld bespaart. Bovendien bent en blijft u ieder moment verzekerd van de beste kwaliteit. Dat is DWT installatiegroep.

Array

Comfort

Nieuwe verwarmingstechnieken zijn zeker zo comfortabel als de huidige gas-toepassingen. Sterker nog; vaak neem het comfort verder toe.

Array

Duurzaam

Met de transitie van gas naar duurzaam kiest u voor een milieuvriendelijke oplossing, die ook nog eens heel voordelig uitpakt voor uw explitatiekosten.

Array

Betrouwbaar

De door DWT ingezette technieken hebben zich allemaal bewezen in de praktijk. Rendement en bedrijfszekerheid zijn gegarandeerd.

Een samenwerking op maat

Ons team staat voor u klaar om u te helpen naar de juiste oplossing voor uw maatwerk vraagstuk