Duurzame frisse scholen

Een productieve werkomgeving voor uw leerlingen en leerkrachten is essentieel. Maar hoe creëert u die? Met de juiste technische installaties en smart building technology realiseren wij voor u de beste lokalen.

Natuurlijk vindt u het belangrijk dat uw leerlingen en leerkrachten op een gezonde, verantwoorde manier hun werk kunnen doen. De specialisatie scholen van DWT installatiegroep draagt daar graag aan bij. Wij realiseren en onderhouden alle benodigde installatietechnieken binnen deze categorie.

Duurzaamheid voorop

Ook voordelig energieverbruik en lage onderhoudskosten zijn belangrijk in een schoolpand. Dankzij onze jarenlange ervaring op dit gebied kunnen wij u van het juiste advies voorzien. Zo kunt u niet alleen rekenen een functionele, maar ook op een duurzame oplossing.

De zeven punten waarmee DWT zich onderscheidt:

  1. Een totaalpakket aan installaties: één aanspreekpunt voor deskundig advies en voor de uitvoering van installatiewerk.
  2. Monteurs die pas tevreden zijn als u dat bent en die hun werk snel, schoon en keurig afwerken.
  3. Uiterst gunstige prijs-kwaliteit verhoudingen.
  4. Een eigen ontwerpafdeling voor projecten die in 3-D (BIM) het ontwerp maakt.
  5. De certificeringen, onder andere: VCA* KOMO BRL 6000, NCP erkend brandmeldinstallateur en STEK.
  6. Gekwalificeerd en gemotiveerd personeel
  7. Een eigen servicedienst die vanuit twee servicepunten altijd voor u klaar staat.

DWT installatiegroep levert vakmensen. Mensen die plezier hebben in hun werk. Die tevreden relaties opbouwen én onderhouden. Een instelling die werkt en het comfort levert dat u zoekt!

Array

Installatieadvies

Eenvoud, transparantie en vertrouwen. Dat is waar wij ons op richten wanneer wij u voorzien van installatieadvies. Klantwaarde staat daarbij altijd voorop.

Array

(BIM) Bouwteam

Wij staan voor u klaar, van A tot Z. Dat is onze kracht. Vanaf het begin participeren wij in de voorbereidende studiegroep en stellen we onze jarenlange ervaring en vakbekwame mensen ter beschikking aan het bouwteam.

Array

Engineering

Samen met onze tekenaars visualiseren wij uw wensen. Alles wat u met uw bedrijf wil en kan bereiken, zetten wij op papier. Met behulp van specialistische computerprogramma’s werken we de ontwerp- en montagetekeningen vervolgens uit.

Een samenwerking op maat

Ons team staat voor u klaar om u te helpen naar de juiste oplossing voor uw maatwerk vraagstuk

Array

Elektrotechniek

De juiste installatiekeuze in uw bouwproces

Array

Klimaat installaties

Het ideale werk- en leefklimaat

Array

Verlichting

Een aangename sfeer

Meer scholen

CSG Prins Maurits Middelharnis

lees meer