Overheid
Klaar voor de toekomst

Een productieve werkomgeving voor uw medewerkers is essentieel. Maar hoe creëert u die? Met de juiste technische installaties en smart building technologie realiseren wij voor u de beste ruimtes.

Natuurlijk vindt u het belangrijk dat uw medewerkers op een gezonde, verantwoorde manier hun werk kunnen doen. De specialisatie overheid van DWT installatiegroep draagt daar graag aan bij. Wij realiseren en onderhouden alle benodigde installatietechnieken binnen deze categorie.

Duurzaamheid voorop

Voordelig energieverbruik en lage onderhoudskosten zijn belangrijk in alle panden. Dankzij onze jarenlange ervaring op dit gebied kunnen wij u van het juiste advies voorzien. Zo kunt u niet alleen rekenen een functionele, maar ook op een duurzame oplossing. 

De zeven punten waarmee DWT installatiegroep zich onderscheidt:

  1. Een totaalpakket aan installaties: één aanspreekpunt voor deskundig advies en voor de uitvoering van installatiewerk.
  2. Monteurs die pas tevreden zijn als u dat bent en die hun werk snel, schoon en keurig afwerken.
  3. Uiterst gunstige prijs-kwaliteit verhoudingen.
  4. Een eigen ontwerpafdeling voor projecten die in 3-D (BIM) het ontwerp maakt.
  5. De certificeringen, onder andere: VCA* KOMO BRL 6000,NCP erkend brandmeldinstallateur en STEK.
  6. Gekwalificeerd en gemotiveerd personeel
  7. Een eigen servicedienst die vanuit twee servicepunten altijd voor u klaar staat.

DWT installatiegroep levert vakmensen. Mensen die plezier hebben in hun werk. Die tevreden relaties opbouwen én onderhouden. Een instelling die werkt en het comfort levert dat u zoekt!

Array

Realisatie

Het uitvoeren van de energiebesparende maatregelen kan veel eisen van de omgeving, in sommige gevallen moeten plafonds open of moeten er sparingen worden geboord. Ons team is gespecialiseerd in het uitvoeren van deze maatregelen en zoekt dan ook oplossingen om de overlast tot het minimum te beperken.

Array

Installatieadvies

Eenvoud, transparantie en vertrouwen. Dat is waar wij ons op richten wanneer wij u voorzien van installatieadvies. Klantwaarde staat daarbij altijd voorop.

Array

Energieadvies

Er wordt veel gesproken over duurzaamheid en gasloze concepten. Welke maatregelen zijn voor u uw vastgoed portefeuille het beste? Klantwaarde staat daarbij altijd voorop. In ons advies kijken we naar maatregelen met zo weinig mogelijk inpact voor de gebruikers en de het verbeteren van de Total Cost of Ownership.

Een samenwerking op maat

Ons team staat voor u klaar om u te helpen naar de juiste oplossing voor uw maatwerk vraagstuk

Meer overheid

Gemeentehuis Zierikzee

lees meer