Aantoonbare ervaring
met duurzame klimaattechniek

Een CO2 neutrale installatie! Daar deinzen wij niet voor terug. DWT Groep heeft veel ervaring met CO2 neutrale installaties. Hieronder enkele projecten die we reeds mochten realiseren.

Kantoren

Een productieve werkomgeving voor uw medewerkers is essentieel. Maar hoe creëert u die? Met de juiste technische installaties en smart building technology realiseren wij voor u de beste kantoorruimtes.

Overheid

Een productieve werkomgeving voor uw medewerkers is essentieel. Maar hoe creëert u die? Met de juiste technische installaties en smart building technologie realiseren wij voor u de beste ruimtes.

Scholen

Een productieve werkomgeving voor uw leerlingen en leerkrachten is essentieel. Maar hoe creëert u die? Met de juiste technische installaties en smart building technology realiseren wij voor u de beste lokalen.

Gezondheidszorg

Veel techniek in één ruimte. Ook daar deinzen wij niet voor terug. Met respect voor bewoners en cliënten hebben wij al meerdere grote projecten in zorginstellingen gerealiseerd. Dit maakt ons een betrouwbare, ervaren partner.

Hotels

Duurzame klimaatoplossingen voor uw hotel. Nergens meer aan hoeven denken, maar enkel zorgeloos genieten. Dat is de ultieme hotelbeleving, nietwaar? Precies daarom zijn de juiste installatietechnieken in uw branche zo van belang.

Bijeenkomst gebouwen

Veel techniek in één ruimte. Ook daar deinzen wij niet voor terug. Met respect voor iedere situatie hebben wij al meerdere projecten in deze branche gerealiseerd. Dit maakt ons een betrouwbare, ervaren partner.

Historische gebouwen

Uw monument intelligent maken met technische installaties? Met smart building technology vertalen wij al uw wensen in een duidelijke technische oplossing. En dat doen wij altijd met nadrukkelijk accent op duurzaamheid.