Voldoen aan de juiste veiligheidseisen? Dat lijkt soms misschien lastig. Met hulp van DWT Groep is dat echter geen enkel probleem.

Uw gebouw moet uiteraard comfortabel zijn voor de functies die u wilt uitvoeren. Maar op het gebied van sanitaire installaties zijn ook de juiste veiligheidseisen daarbij onmisbaar.

Comfortabel voor iedereen

Denk bijvoorbeeld aan eisen met betrekking tot legionella, maar ook hemelwater afvoersystemen. Wij zorgen er graag voor dat uw pand aan alle eisen voldoet.

De volgende installaties kunnen u verder helpen:

 • Hemelwaterafvoersystemen;
 • Noodoverstort systemen;
 • Warm- en koud waterinstallaties;
 • Gasinstallaties;
 • Brandbestrijdingsinstallaties;
 • Sanitair;
 • Zinkwerk;
 • Pompinstallaties voor afvalwater;
 • Hydrofoorinstallaties.

Op het gebied van verlichting voorzien wij u daarom graag van een advies op maat. Door het toepassen van energiezuinige verlichting kunt u daarnaast veel energie besparen, maar ook exploitatiekosten verlagen door minder onderhoudskosten.

Beter werkklimaat en lagere kosten

Onze specialisten maken graag een lichtplan voor u. Zo voorzien wij u van een goed advies voor de vervanging van verlichting.

Dankzij onze specialisatie in zonnepanelen zijn we in staat om eerst een installatie door te rekenen. Daarna werken we een plan uit om installaties op ieder niveau uit te werken. Van besparing op EPC niveau (minimale wettelijke eis) tot energieneutrale huisvesting. Ook in de utiliteitsmarkt zien we deze vraag steeds vaker komen.

Duurzame, energiezuinige oplossingen op het gebied van klimaatinstallaties worden in rap tempo bedacht. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe technieken op het gebied van hergebruik van warme en koude lucht, warm en gekoeld water, etc.

Diepgaande vakkennis

Deze nieuwe ontwikkelingen remmen ons niet. Ze stimuleren ons juist om ook voor u deze nieuwe kennis toe te passen. Onze medewerkers breiden hun vakbekwaamheid en vaardigheden steeds verder uit om u optimaal te kunnen adviseren.

“Optimaal verwarmen, koelen en ventileren”

Steeds meer werktuigbouwkundige en elektrotechnische processen kunnen door middel van meet- en regeltechniek en op afstand worden geregistreerd.

De werktuigbouwkundig eindinstallaties verdelen we in de volgende specialismen onder:

 • Ventilatie- en Luchtbehandelingsinstallaties
 • Verwarmingsinstallaties
 • Koelinstallaties
 • Gebouwbeheersystemen met regeltechniek

Steeds meer bedrijven en gemeenten investeren in de mogelijkheden van het elektrisch rijden. Daardoor wordt het aantal elektrische oplaadpunten snel uitgebreid.

Elektrische oplaadpunten zijn er vaak in de vorm van oplaadpalen. Belangrijk is om rekening te houden met de oplaadtijden van elektrische auto’s wanneer deze geparkeerd staan.

Modern en betrouwbaar

De EV-Box laadstations hebben een modern uiterlijk en zijn bruikbaar in openbare ruimtes en op privéterrein, zowel binnen als buiten. De behuizing is gemaakt van Bay-Blend (polycarbonaat).

De EV-Box wordt geheel gefabriceerd en geassembleerd in Nederland met de modernste machines en technieken. Door de goede automatische procesbeheersing garanderen wij u de hoogste kwaliteit.

Uw bedrijfslogo

De cover van de EV-Box is verkrijgbaar in alle RAL/PMS kleuren en kan worden voorzien van uw eigen logo. Standaard wordt de EV-Box geleverd met een hoogwaardige RVS paal. U kunt kiezen uit diverse typen contactdozen, met of zonder vergrendelingsmotor. Een LED-ring geeft de status van het laadstation weer.

Hét oplaadstation voor alle elektrische mobiliteit

Optioneel kunt u kiezen uit diverse modules voor het aan-/uitschakelen met contactloze RFID/NFC kaarten, sleutelhangers of mobiele telefoon. Afhankelijk van de module is het mogelijk om op verschillende betaal protocollen en databases aan te sluiten.

Hierdoor heeft u de mogelijkheid om alle transacties inzichtelijk te maken. Met de beheermodule is het laadstation op afstand te besturen en de status in real-time te bekijken via Google Maps.

De nieuwste ontwikkelingen dagen ons uit. Wij zijn daarom altijd op zoek naar vernieuwende, maar betrouwbare oplossingen met hoogwaardige fabricaten.

Essentieel in het hele bouwproces

Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van elektrotechniek zijn wij in staat om direct tot de juiste installatiekeuze te komen. Dat bespaart u geld en tijd.

Wij verzorgen de volgende installaties:

 • Licht- en krachtinstallaties
 • Verlichtingsinstallaties
 • Datanetwerken
 • Data-glasvezel netwerken

Een samenwerking op maat

Ons team staat voor u klaar om u te helpen naar de juiste oplossing voor uw maatwerk vraagstuk