Elektrische oplaadpunten worden steeds belangrijker in het vervoer. In Nederland is het aantal elektrische laadstations nog laag, maar sterk aan het stijgen. Wilt u de vraag voor zijn? Ga dan nu alvast voor een EV-box laadstation.

Steeds meer bedrijven en gemeenten investeren in de mogelijkheden van het elektrisch rijden. Daardoor wordt het aantal elektrische oplaadpunten snel uitgebreid.

Elektrische oplaadpunten zijn er vaak in de vorm van oplaadpalen. Belangrijk is om rekening te houden met de oplaadtijden van elektrische auto’s wanneer deze geparkeerd staan.

Modern en betrouwbaar

De EV-Box laadstations hebben een modern uiterlijk en zijn bruikbaar in openbare ruimtes en op privéterrein, zowel binnen als buiten. De behuizing is gemaakt van Bay-Blend (polycarbonaat).

De EV-Box wordt geheel gefabriceerd en geassembleerd in Nederland met de modernste machines en technieken. Door de goede automatische procesbeheersing garanderen wij u de hoogste kwaliteit.

Uw bedrijfslogo

De cover van de EV-Box is verkrijgbaar in alle RAL/PMS kleuren en kan worden voorzien van uw eigen logo. Standaard wordt de EV-Box geleverd met een hoogwaardige RVS paal. U kunt kiezen uit diverse typen contactdozen, met of zonder vergrendelingsmotor. Een LED-ring geeft de status van het laadstation weer.

Hét oplaadstation voor alle elektrische mobiliteit

Optioneel kunt u kiezen uit diverse modules voor het aan-/uitschakelen met contactloze RFID/NFC kaarten, sleutelhangers of mobiele telefoon. Afhankelijk van de module is het mogelijk om op verschillende betaal protocollen en databases aan te sluiten.

Hierdoor heeft u de mogelijkheid om alle transacties inzichtelijk te maken. Met de beheermodule is het laadstation op afstand te besturen en de status in real-time te bekijken via Google Maps.

Een samenwerking op maat

Ons team staat voor u klaar om u te helpen naar de juiste oplossing voor uw maatwerk vraagstuk

Meer Projecten

bekijk alle Projecten

Fletcher Dikke van Dale Sluis

lees meer

Hotel Bommeljé Domburg

lees meer

Stayokay Dordrecht

lees meer

Stayokay Domburg

lees meer

Fletcher Wellness-Hotel Kamperduinen

lees meer

Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer Arnemuiden

lees meer